Skip to main content
AMPHIA

De meest onzichtbare plek van het ziekenhuis in de spotlight

Amphia is met 4300 werknemers het grootste niet-academische ziekenhuis van Nederland. Ondanks dat zorgpersoneel vaak lang bij dezelfde werkgever blijft, ziet Amphia het personeelsverloop op de OK-afdeling stijgen. Op een ludieke manier wordt het personeel van dit minst zichtbare deel van het ziekenhuis in de schijnwerpers gezet.

Het OK-team zei het al snel zelf: de 'typische OK-cultuur' is dé reden om hier te werken. Dus wordt het team met vakinhoudelijke, persoonlijke en verrassende stellingen aan de tand gevoeld: wat is die typische cultuur dan? Dat verhaal vertellen we in één hero-video en een serie van 13 losse, social-first video-episodes. De naam: Alles OK?

In de realisatie van deze productie is nauw samengewerkt met het OK-personeel zélf. Een aantal ambassadeurs is gevraagd om de stellingen te bedenken. Ook is het natuurlijk lastig plannen; een productie in een ziekenhuis waar de operaties simpelweg niet altijd te plannen vallen.

Het uiteindelijke resultaat mag er wezen; een mooie presentatie van de sfeer en cultuur op een plek die normaal gesproken zo onzichtbaar is.

KLANT

Amphia

TEAM

Fingerspitz
Dax Media

SERVICES

Concept
Productie
Marketing

JAAR

2021

Playlist

Playlist

Playlist

Playlist

Playlist

Playlist

Playlist

Playlist