Skip to main content
WITLOX VCS

Jou zien we graag langskomen

Witlox VCS is een accountancy- & adviesbureau in Breda, met ruim 100 werknemers. Uit het intern uitgevoerde onderzoek blijkt dat vooral de fijne, open cultuur dé reden is voor collega’s om voor Witlox VCS te werken. Logisch dus dat juist die collega’s ingezet worden als ambassadeurs op een gloednieuw Werken bij-platform. Video speelt hierin een belangrijke rol.

De gemeenschappelijke deler onder het personeel: dit zijn accountants en adviseurs die je graag langs ziet komen. Dat ervaar je als klant, maar óók als collega. Logische keuze dus om juist het team zélf in te zetten als ambassadeur van het werkgeversmerk.

Alle onderdelen komen samen op werkenbijwitloxvcs.nl. Hier maak je kennis met het team, bekijk je vacatures, stel je vragen aan je misschien wel nieuwe collega’s en bouw je zelfs je éigen vacature.

De strategische gedachtegang: de drempel tot solliciteren verlagen, door kleine extra ‘stapjes’ toe te voegen in de candidate journey. Want de drempel tot solliciteren is groot. Bezoekers kunnen dat op hun eigen manier doen: via interactieve video vragen stellen aan het teamlead van de expertise die je interessant vindt, je eigen vacature samenstellen, een terugbelverzoek indienen, of gewoon ouderwets een mailtje sturen.

De campagne heeft bijgedragen aan een aanzienlijke stijging in het aantal sollicitanten, waaronder op vacatures waar het aantal mensen schaars voor is, zoals Power BI Consultants.

Als prominent campagnemiddel is een employer brand-video gemaakt. Het script en het scenario is bedacht door Bravo Studio en uitgevoerd door Dax Media. In de video hoor je een uitvoerig geselecteerde voice over het verhaal van Werken bij Witlox VCS vertellen.

Evy van Nispen geholpen bij nieuwe fotografie die aansluit op de brandmovie en de rest van het platform.

Daad Digital heeft ondersteund bij de aanvullende social media campagne. Die hebben we opgesplitst in twee doelstellingen: performance, ofwel directe sollicitaties, en employer branding.

Voor studenten is een aparte propositie ontwikkeld, met eigen campagnemiddelen, zoals een Tinder-achtige ‘Swipe je stage’-tool.

KLANT

Witlox VCS

TEAM

Pageking
Dax Media
Evy van Nispen

SERVICES

Concept
Productie
Marketing

JAAR

2023

Playlist

Playlist

Playlist

Playlist

Playlist

Playlist

Playlist

Playlist