Spring naar content

CONCEPTING
Positionering
Campagnes
Formats
Content

PRODUCING
Copy & design
Audio
Foto & video
Development

MARKETING
Leadgen
Social
Email
Sites

CONTENT DIE WEL EEN APPLAUSJE WAARD IS

Zie het bouwen van je volgende marketingcampagne alsof je je eigen album gaat opnemen. Hoe geef je je merk een uniek beeld en geluid? Hoe bereik je je publiek? Hoe creëer je een loyale fanbase?

In de Studio worden applauswaardige marketingconcepten bedacht en tot leven gewekt. Bijvoorbeeld voor positionering, activatie, employer branding, of community building via social media, podcasts of e-mail.

 

SAMENWERKEN?

De visie

Copy-paste marketing uit boeken en workshops raakt op den duur uitgeput. Marketing is geen theorie. Om langdurig succesvol te zijn, moet je bouwen aan een merk waar je doelgroep verliefd op wordt. Je eigen loyale fanbase dus. Bied je fanbase dus een bijzondere en unieke boodschap, en ze zullen van je gaan houden.

Bas is je man als het gaat om het bedenken van een winnend marketingconcept. Het produceren ervan, daar zijn anderen veel beter in.

Ieder creatieve concept heeft namelijk behoefte aan een ander team van specialisten om het te kunnen produceren. Die mix aan specialismen is simpelweg afhankelijk van het idee zélf. Daarom wordt continu de samenwerking opgezocht met onafhankelijke, ondernemende content producers, marketeers, developers en project managers. Dat betekent óók: voor ieder project een betrokken team, met korte lijntjes.  We zijn zelf immers ook allemaal ondernemer.

De missie

Marketing is van oorsprong een creatief ambacht. Laten we het vak haar geliefde naam teruggeven, door merken te bouwen waar mensen van houden, en zo hun eigen loyale fanbase krijgen.

In de Bravo-filosofie kan een groots, creatief concept de basis zijn van langdurig succes. De sterkste campagnes blijven ons immers jaren bij. Door groots te denken bouwen we aan krachtigere merken, met betekenisvolle campagnes en content, om zo een loyale fanbase te bouwen.

De werkwijze

Een creatief concept komt niet zomaar aanwaaien – al helemaal niet door dure modellen in te vullen. Die beperken je creativiteit. Door samen goede, diepgaande gesprekken te voeren – soms één, soms wel vijf – begrijp je waar je publiek behoefte aan heeft, de kaders die belangrijk zijn voor de ideeënvorming, en hoe je dus de meeste impact maakt. Dan komt de ideeënmachine vanzelf op gang.

Een idee groeit uit tot een concept: het krijgt beeld en geluid. Een vorm. Een naam? Wie zal het zeggen. Vanzelf ontstaat het masterplan.

Vanaf daar komt het netwerk aan specialisten in beeld. Alles wat ik, Bas, minder goed kan dan een specialist wordt uitbesteed. In de meest ideale situatie is die samenwerking met onafhankelijke ondernemers, net als ik. Dat houd de lijntjes kort, geeft flexibiliteit en het verantwoordelijkheidsgevoel hoog. We zijn zelf immers ook ondernemers.

Vraag het track record aan

Mis niets van Bravo Studio